Baby workout

Baby workout
Baby workout is een leuke total work-out voor moeders met hun baby’s. Bijna alle oefeningen doe je samen met je kindje en zijn gericht op het opbouwen van je conditie en het versterken van je spieren. Met name de romp en bekkenbodem verdienen na een zwangerschap extra aandacht. Daarnaast wordt de aangeboren bewegingsdrang van de kleintjes voorzichtig gestimuleerd.

Hoe werkt het?
Je kunt starten wanneer je kindje tussen de 3 en 8 maanden is. Iedereen kan deelnemen aan de cursus, ongeacht of je voor/tijdens je zwangerschap hebt gesport, je sport op je eigen niveau.

Hoe ziet een les Baby workout eruit?
Tijdens de les worden spierversterkende oefeningen voor het gehele lichaam gedaan. Ook krijgen de buikspieren aandacht en doen we oefeningen om de conditie op pijl te brengen en te houden. De meeste oefeningen worden op een speelse manier samen met je baby gedaan. Indien het weer het toelaat is het mogelijk om lekker de buitenlucht op te zoeken. Omdat jouw baby in de loop van de weken gewoon doorgroeit, groeit het gewicht waarmee je traint ook!

Eigen niveau, dus eigen tempo
Ook bij de cursus Baby workout sport je op jouw eigen niveau. Het is belangrijk dat je luistert naar je eigen lichaam en niets forceert. De intensiviteit van de oefeningen bepaal je zelf. En moet je tijdens de les verschonen of is er een andere reden waarom je even met de oefening moet stoppen, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Voor meer informatie: Bel naar JT-fitness 0765017414